Idöpontfoglalás

Időpontot kizárólag a foglaló felületen keresztül tudsz kérni. Kérlek, hogy csak itt vedd fel velem a kapcsolatot. Minden más platformon küldött időpont kérő üzenetet (Instagram, Facebook), nincs lehetőségem figyelembe venni.

Kivétel: utólagos találkozó/egyeztetés.

A türelmedet előre szeretném kérni a válaszomat illetően, lehet több napig is el fog tartani.

Átlagos válaszadási idő: 7-14 nap 

Köszönöm a bizalmadat, nagyon örülök, hogy engem választottál!

Alig várom a közös munkát!

  A foglalás további menete

  Megkapod az első levelemet, mely egy általános tájékoztatót és egy elő- és utókezelési útmutatót fog tartalmazni. Kérlek ezeket nagyon figyelmesen olvasd el, és cselekedj a leírtaknak megfelelően, hogy valóban olyan tetoválást készíthessek neked, amilyet szeretnél.

  Amennyiben nem teszel így, és nem készítetted fel megfelelően a bőrödet és a szervezetedet (túl száraz a bőr, leégetted vagy szolizni voltál, másnapos, kimerült vagy stb.) több időt vesz igénybe majd a munka, ami a végösszeget is befolyásolja.
  Szélsőséges esetben elállok a közös munkától.
  Az előkezelés betartása nélkül a minőséget sem tudom garantálni.

  Miután elolvastam az általad kapott információkat, két irányba haladhatunk tovább:

  1. Meghívlak a stúdióba egy személyes konzultációra, hogy még jobb és alaposabb képet kaphassak az elképzelésedről a segítségeddel. Minden fontos részletet átveszünk még egyszer, és megsaccolom a készítéshez szükséges beülések számát. Konzultációt általában nagy méretű, több beüléses tetoválások esetén tartok.
  2. Egyből felajánlok neked néhány lehetséges időpontot a kis vagy közepes méretű tetoválásod elkészítéséhez. Természetesen a válasz levelem az árajánlatot is tartalmazni fogja.