Korrekció és garancia

A bőr egy élő szövet, így nem úgy viselkedik a tetoválás benne, mint egy papírra húzott vonal. A tetoválás a bőröddel együtt folyamatosan alakul.

Friss állapotához képest a tetkó veszít az intenzitásából (kb. 40%-ot), a vonalak is értelemszerűen veszítenek az éleikből a festék terülése miatt. Ez a folyamat teljesen normális.

A lenti képen egy általam készített tetoválást látható – bal oldalon friss, jobb oldalon gyógyult állapotában:

100%-ban rajta vagyok, hogy a tetkód a lehető legjobb minőségben készüljön el, de rád is szükség van, hogy tökéletes végeredmény születhessen. 👉🏻 A helyes utóápolás menetéről bővebben itt olvashatsz.

A tetoválás első gyógyulási fázisa nagyjából 4 hét, ez idő alatt megy végbe a hámlás (első héten), majd kezd el a minta beépülni a bőrödbe.

Garancia idötartam: Tetoválás napjától számított 2 hónap

Javítási igényedet nyugodtan jelezheted nekem valamelyik platformon: Instagram vagy Facebook.

Fontos, hogy ezt mindenképpen a fent megjelölt 2 hónapos időtartamon belül tedd meg. Ellenkező esetben a művelet nem lesz díjtalan.

A korrekciót az első fázisú, 4 hetes gyógyulást követően érdemes elvégezni. Így, ha jelezted is, időpontot csak 4 hét után fogok adni neked.

Ha az utó- vagy, előkezelés gondatlanságát vélem felfedezni, vagy a 2 hónapos időintervallumon kívül jelzed az igényedet, a korrekció összege a következő:

  • Apró simítások, vonalas korrekció (kis méretű tetoválásoknál): 20.000 Ft (alapár)
  • Nagyobb felület javítása: egyedileg kerül megállapításra, függően attól mennyi munka van vele (konzultáció szükséges)

Fontos: Más tetováló munkáját nem javítom.