Edina vagyok, a Fire Flow Tattoo Atelier

tetoválója és alapítója

2018-ban kezdtem bele a tetoválói szakmába, azóta pedig igazi hivatásommá vált.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy az elmúlt évek nehézségei mellett az érdeklődés a munkásságom iránt egyre csak növekszik. Sok új ügyfél keres fel időről-időre, de legalább ugyan ennyi visszajáróval is büszkélkedhetek. Hálás vagyok nekik feltétlen bizalmukért!

Sosem fogom elfelejteni, amikor először fogtam tetováló gépet a kezemben. Elképesztően izgultam, ugyanakkor a kíváncsiság volt az, ami hajtott előre.

Legelső tetoválásomat 2018. szeptemberében készítettem. Azóta pedig töretlen lelkesedéssel és szenvedéllyel ugrok fejest minden egyes napomba, amit a műhelyemben tölthetek.

Boldog vagyok, hogy megtalálhattam azt az utat, ahol a kreativitásom és alkotási vágyam kiteljesedhet. Ahol saját magam irányíthatom a munkám minden egyes mozzanatát, és így az életem összes aspektusát is egyben.

Úgy vélem a szabadság a legfontosabb fűszer a boldog élet hozzávalói között.

Az elmúlt években sok időt és energiát fektetek abba, hogy szakmai tudásomat elmélyítsem. Minél többet tanulok és ismerek meg, annál jobban bizonyosodok meg róla, hogy ez egy véget nem érő tanulási folyamat lesz.

Legnagyobb kezdeti inspirációmat Tímár Otténak köszönhetem, akinek az előadásai betekintést engedtek a tetoválás mélyebb rétegeibe. Oda, ahol ötvöződik a stabil anyag – eszköz használat és a mélyről fakadó szellemi tartalom.

Ekkor eszméltem rá, hogy ez nem csak simán egy munka lesz számomra, hanem egy lelki utazás is. A tetoválóvá válás folyamat az élet többi területén is folyamatosan és vég nélkül formál. Az egyik kedvenc könyv részletem nagyon jól mutatja be, mit is jelent számomra ez az utazás:

” … az alkotó élet szellemi kalandja soha ne ér véget, és jutalma nem a megérkezés, hanem az úton levés. […] Lehet célunk és meghatározhatjuk magunk számára az irányt, de ha ez a cél igaz, akkor minden lépés, amit felé teszünk, magában hordja a beteljesülést. Az út maga a cél!” – Láma Anagarika Govinda

Ezeket is érdemes tudnod rólam

9

Tagja lettem az InkContorl közösségnek, melyet Tímár Otte alapított 2020-ban

9

Az InkControl Mentorprogram keretein belül 1 évig mentorált engem Kalocsa Dóra Sid, a budapesti Tetováló Műhely alapítója

9

Szerepelhettem a Tetováló Magazin 2020. októberi számában

9

Tímár Márta Tetováló Coach tanácsaival, fejleszthettem tovább vállalkozásomat és önmagamat

9

Állami szinten elismert szakképesítést (bizonyítványt) szerezhettem Testtetoválásból  2022 januárjában

9

2022 júniusától megkezdetem németországi kapcsolataim kiépítését – azóta rendszeresen járok ki vendég tetoválni több stúdióba

9

Külföldi útjaim során részt vettem néhány kisebb Tattoo Convention-n, ahol minden nevezésemmel dobogós helyezést értem el