Tetoválás Árszabás

A tetoválás ára a személyes konzultáción vagy írásban egyeztetett részletek alapján kerül kiszámításra.

Az árajánlat adás minta alapú: az ügyfelem igényeinek felmérése után – minta összetettsége, bonyolultsága, testrész nehézsége alapján – állapítom meg az összeget. Tehát NEM a készítési időtartam határozza meg az árat! Ezért kérlek, mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot ajánlatkéréshez.

Általában egy nagyobb mintához egyetlen időpont nem elegendő, így több beüléses alkalmakra bontva dolgozok.

9

Alapár (fő/minta): 20.000 Ft – minden tetoválás ettől az összegtől indul

9

Egész napos beülés: 80.000 Ft

Nagyjából mennyi idöt jelent az „egész napos beülés”?

Ezt szinte mindig a vendég tűrőképessége határozza meg. Egy átlagos emberi szervezet 4-6 órát képes elviselni. Ennyi időt tartózkodnak nálam a vendégeim egy egész napos beülés alkalmával.

Árfolyamingadozás és beszállítói áremelések okán, az árváltozás joggát fenntartom.

Fontos: Amennyiben több beüléses munkába kezdünk bele, és a készítés ideje alatt emelkedik az egész napos beülés tarifája, úgy az emelkedett ár fizetése mellett áll módomban tovább folytatni a megkezdett munkát. Megértést köszönöm! – Ez az információ csak tájékoztató jellegű. Minden esetben személyesen beszélem meg vendégemmel az erre vonatkozó részleteket.

Foglaló

Időpontot a foglaló összeg fizetésével van lehetőséged fixálni a naptárban.

(Több alkalmas tetoválásoknál minden lefoglalni kívánt időpontra külön szükséges. Ilyen esetben a foglaló fizetése egyéni megbeszélés alapján történik.)

Az előre kifizetett foglaló díj beleszámít az ajánlat teljes összegébe. Tehát nem plusz költség.

9

A foglaló 10.000 Ft olyan tetoválásoknál, amik nem igényelnek egész napos beülést.

9

Minden egész napos beülés esetében a foglaló 25.000 Ft 

Természetesen mindenről állítok ki számlát, így nekem is ugyan annyi kötelezettségem teljesíteni a munkát, mint neked megjelenni az időponton.

Amennyiben a lefoglalt időpontra nem jössz el és nem is jelezted időpont módosítási igényedet az 1 hetes határidőn kívül, úgy a foglalót elveszíted.

Az időpontfoglalás után a foglalót részben vagy egészben visszatéríteni nem áll módomban.

Az időpont lefoglalásával (= foglaló összeg kifizetésével), vendégem autómatikusan elfogadja az erre vonatkozó feltételeket.