a Tetoválás elökezelése

A tetoválás jóval a tetoválószék előtt kezdődik, mikor elkezded felkészíteni a szervezetedet és a bőrödet a folyamatra, napokkal az időpontod előtt.

A jó minőségű „vászon” elengedhetetlen a minőségi alkotás létrehozásához.

Rengeteg minden befolyásolja a „vásznad” minőségét, hosszú és rövid távon egyaránt. A segítségemmel, a lehető legjobb végeredmény születhet, ha betartod a javaslataimat.

figyelem!

Amennyiben nem így teszel, és nem készítetted fel megfelelően a bőrödet és a szervezetedet (a bőröd túl száraz, leégetted vagy szolizni voltál, esetleg másnapos, kimerült vagy stb.) több időt vesz igénybe majd a munka, ami a végösszeget is befolyásolja. Az előkezelés betartása nélkül a minőséget sem tudom garantálni és a korrekció is (ha szükség lesz rá) mindenképpen költséggel fog párosulni. Szélsőséges esetben akár el is állhatok a közös munkától!

Tetoválásod napja elött 2 héttel:

9

Ne szoláriumozz, ne napozz!

9

Testápolózd rendszeresen (napi 1-2x) a tetoválandó bőrfelületet, ezáltal kellemesebb lesz neked is az érzés, másrészt könnyebben dolgozható a bőr. Tetoválás napján viszont már ne!
Natúr testápoló alternatíva: shea vaj, olíva olívaolaj, kókusz olaj + Bőrradíros kezelés heti 1x

9

Ne borotváld a felületet, majd én elvégzem ezt a műveletet!

9

Ne menj termálfürdőbe, strandra, mert a klórozott víz nagyon kiszárítja a bőrt.

9

Fogyassz bőségesen C-vitamint.

9

Máriatövismag-olaj: Napi egy kiskanál fogyasztása, önmagában. Májmegújító hatásának köszönhetően nagyban hozzájárul ahhoz, hogy miként birkózik meg a szervezeted a tetoválással. (Csak egész vagy fél napos beülések esetén alkalmazd.)

9

Az időpontodat megelőző napon vacsorázz bőségesen, feküdj le időben és aludj minimum 7-8 órát! A napot egy tápanyagokban gazdag reggelivel indítsd, 1 kávé belefér, de energiaitalt egyáltalán NE fogyassz!
Hozz magaddal elegendő élelmet, ha egész napos beülésre jössz.
Amíg készül a tetoválásod, igyál bőven vizet, jobban bírod majd.

9

Alkoholt/tudatmódosítót a tetoválás előtt legalább 1 héttel egyáltalán NE fogyassz/használj! Főleg az időpontod előtti napon/estén.